Karriartest
Karriartest

INREDARE FÖR KONSULTATIONER

Det går bra för oss på By Bon och nu söker vi en inredare för konsultationer att förstärka vårt team med. Brinner du för inredning, kundnöjdhet och drivs av att överträffa kunders förväntningar kan det vara just dig vi söker.

Vi behöver förstärka teamet med en inredare som kan åka på konsultationer tre dagar i veckan. Tjänsten är således en behovsanställning och går att kombinera med annan syssla.

Som person skall du vara glad, positiv och lyhörd för kundernas behov och förväntningar. Jobbet innefattar mycket kundkontakt vilket gör att du är social och har lätt för att ta kontakt med andra.

Du är kunnig inom inredningsområdet och kan förmedla dina tankar och förbättringsförslag på ett tydligt och övertygande sätt. Det är viktigt att du precis som vi värdesätter kunderna och sätter dem främst.

Då arbetet är olika intensivt krävs det att du är flexibel när det gäller arbetstiderna och har möjlighet att arbeta längre dagar vid behov. Körkort är ett krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka CV och personligt brev till jobb@bybon.se. Urval sker löpande.


EXTRA JOBB LOGISTIK/BÄRARE

By Bon är ett inredningsföretag som främst arbetar med styling av bostäder inför försäljning. Våra stylingar inkluderar allt från att ta med samtliga möbler och inredning i tomma lägenheter till att bistå med växter och vår kompetens för att få till bästa möjliga presentation av bostaden.

Nu söker vi extra hjälp för att förstärka vårt team inom logistik och bärande. Arbetet kommer innefatta transport, packning och bärande. Som person är du social och har lätt för att ta kontakt med andra. Du skall kunna arbeta i team och besitter en hög samarbetsförmåga. Med en glad och positiv inställning brinner du för att göra ett bra jobb och strävar likt oss efter att tillfredsställa våra kunder.

Då arbetet innefattar allt från transport till packning och bärande av möbler och flyttlådor är det viktigt att du är prestigelös och klarar av att axla de fysiska utmaningar som du ställs inför. Du är inte rädd för att hugga i och bära, vare sig det gäller flyttlådor eller möbler. Arbetet kommer utföras dels på vårt lager men även ute hos våra kunder runt om i Göteborg.

Vi ser gärna att du som söker jobbet har en annan huvudsaklig syssla, då det är tal om en behovsanställning där möjligheten till timmar att arbeta kommer variera beroende på arbetsbelastning inom företaget. Arbetstiden är förlagd till dagtid men det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att arbeta längre vid behov. Körkort är ett krav.

Låter detta intressant? Skicka CV och personligt brev till jobb@bybon.se. Urval sker löpande.


VI SÖKER ALLTID ERFARNA INREDARE

Det går bra för oss på By Bon och vi söker erfarna inredare att förstärka vårt team med. Brinner du för inredning, kundnöjdhet och drivs av att överträffa kundernas förväntningar kan det vara just dig vi söker.

Som person skall du vara kreativ, ha en positiv attityd och en öppenhet för att lära dig nya saker. Då jobbet innefattar allt från packning till styling och tömning är det viktigt att du är prestigelös och klarar av att axla de fysiska utmaningar som du ställs inför. Du är inte rädd för att hänga i och bära, vare sig det gäller flyttlådor eller möbler, och givetvis är du kunnig inom inredningsområdet, gärna med tidigare erfaren av liknande arbete.

Det är viktigt att du precis som vi värdesätter kunderna och sätter dem främst. Du är social och har lätt för att ta kontakt med andra. Du skall kunna arbeta i team och besitter en hög samarbetsförmåga.

Då arbetet är olika intensivt krävs det att du är flexibel när det gäller arbetstiderna och har möjlighet att arbeta längre vid behov. Körkort är ett krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka CV och personligt brev till jobb@bybon.se. Urval sker löpande.

Med Vänlig Hälsning
Mia & Karin

Facebook delning Twitter delning Pintrest delning E-post delning